2016

1 octombrie organizarea evenimentului de iluminare în roz a Muzeului Naţional de Artă al Românie, clădire ce va deveni simbol în lupta împotriva cancerului de sân. 

Donaţie către Asociaţia Amazonia pentru derularea de proiecte care au ca scop îndrumarea și consilierea persoanelor diagnosticate cu cancer la sân.

Avon şi Asociaţia M.A.M.E se parteneriază şi  în urma donaţiei susţin proiectului “Suport şi Consiliere pentru Sănătatea Sânului”.  Proiectul a fost iniţiat din dorinţa de a veni în sprijinul femeilor din România, în special, al celor suspectate sau diagnosticate cu cancer de sân, oferindu-le în mod gratuit: consiliere medicală, psihologică şi juridică, dar şi informare, suport, îndrumare şi asistenţă online.

Marşul Roz în 10 oraşe, un marș de informare, parte a Campaniei pentru Sănătatea Sânilor, care a tras un semnal de alarmă asupra importanței depistării precoce a cancerului la sân și a adus în stradă lupta pentru sănătatea femeilor. Cancel Cancer a fost mesajul Marșului Roz și semnifică îndemnul ca fiecare dintre noi să „dea cancel” tuturor motivelor care ne determină să amânăm o vizită la medic. Avon a facut primul pas şi a oferit fiecărui participant la Marș câte o investigație gratuită la sân care poate fi păstrată sau oferită unei femei dragi. 

La final, participanții, alături de învingătoare ale cancerului au lansat baloane roz în memoria victimelor cancerului, au primit informații despre cum pot depista la timp o formă de cancer și s-au bucurat de suprizele pregătite de AVON.

Donație către Caravana cu Medici

Aproximativ 50% din populația României trăește în mediul rural, în locuri în care oamenii au cu greu acces la centre medicale. La fiecare 10 000 de locuitori din mediul rural sunt alocați inhabitants from rural doar 5 farmaciști, 5 dentiști și 22 de doctori. Accesul la consultații precum mamografiile este aproape inexistent, așadar Avon a decis să susțină inițiativa aociației Caravana cu Medici.

Această asociație este fondată în 2014 de 5 medici rezidenti care au alături o echipă de aproape 250 de medici voluntari. Misiunea ONG-ului este să realizeze o rețea națională prin intermediul căreia medicii să acorde periodic îngrijiri medicale persoanelor aflate în zonele mai puțin favorizate din punct de vedere economic.

Avon a contribuit prin donarea unui aparat RMN mobil în valoare de 30.000 USD.

Marşul "Trupelor Roz" - Un marş de informare, parte a Campaniei pentru Sănăatea Sânilor, care a tras un semnal de alarmă asupra importanţei depistării precoce a cancerului la sân şi a adus în stradă lupta pentru sănătatea femeilor.

Andreea Marin, ambasadorul campaniilor sociale AVON, şi Dani Oţil, gazda evenimentului, au însoţit cei 1000 de participanţi care, au mărşăluit în semn de solidaritate pe traseul dintre Piaţa Unirii şi Parcul Tineretului.

Marsul s-a încheiat cu un spectacol de karaoke prin care ne-am făcut auziţi în crezul nostru alături de Anna May, Amna, Theo Rose, Andreea Antonescu, Daniel Iordachioae, Alessandra şi Jessica D.

Donație către Fundația Policlinici Sociale Regina Maria

Avon a realizat o donație în valoare de 6.000 de euro către Fundația Policlinici Sociale Regina Maria pentru achiziționarea echipamentului de depistare a cancerului la sân.

Partenerii noștri:

Fundația Regina MariaAsociația AmazoniaAsociația M.A.M.E.Caravana cu mediciFederația Asociațiilor Bolnavilor de CancerFundația Prețuieste ViațaHospice Casa Sperantei

Vino alături de noi, înscrie-te aici pentru a primi
noutăți despre activitățile noastre:


© 2018 AVON COSMETICS ROMÂNIA Politica de prelucrare a datelor personale Politica Avon privind modulele cookie CONTACT