2013

Campania Află că ești bine!

Mesajul campaniei anului 2013 se adresează tuturor românilor, indiferent de vârstă sau sex. Îi îndemnăm să fie alături de femeile dragi din viața lor, încurajându-le să meargă la un control la sân și să afle că sunt bine.

Puteți urmări videourile acestei campanii aici:

Antonia

Andreea Marin

Loredana

Grant pentru cercetarea cancerului la sân

Avon a dezvoltat primul program de oferire de granturi (55.000 USD) adresat instituțiilor și organizațiilor ce se dedică cercetării cancerului la sân, a metodelor de prevenție și tratare a acestei boli, respectiv de educarea publicului.

Donație către Spitalul Județean de Urgențe Alba

Avon Cosmetics România a donat Spitalului Județean de Urgență Alba, un aparat ecograf de ultimă generație, în valoare de 120.000 de dolari.

Aparatul ecograf marca Siemens le permite medicilor oncologi din Alba să stabilească un diagnostic precoce și să evalueze corect extinderea în organism a celulelor canceroase, fără metode invazive.

Aparatul ușurează totodată procesul de diagnosticare prin foarte buna diferențiere a țesuturilor și recunoașterea sigură a tumorilor, leziunilor, chisturilor și a țesutului normal.

Caravana „Lecții de viață”

Am organizat caravana ”Lecţii de victorie” în 5 oraşe din România (Iaşi, Craiova, Alba Iulia, Târgu-Mureş, Timişoara). În cadrul acesteia, au loc sesiuni de informare despre cancerul la sân, întâlniri cu medici, competiţii pentru părinţi şi copii, sedinţe de make-up etc. La acţiuni participa peste 6000 de persoane.

Partenerii noștri:

Fundația Regina MariaAsociația AmazoniaAsociația M.A.M.E.Caravana cu mediciFederația Asociațiilor Bolnavilor de CancerFundația Prețuieste ViațaHospice Casa Sperantei

Vino alături de noi, înscrie-te aici pentru a primi
noutăți despre activitățile noastre:


© 2018 AVON COSMETICS ROMÂNIA Politica de prelucrare a datelor personale Politica Avon privind modulele cookie CONTACT