2012

Programul Național de Depistare Precoce a Cancerului la Sân

Avon desfăţoară, încă din 2012, Programul Naţional de Depistare Precoce a Cancerului la Sân împreună cu Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria.

Programul se adresează femeilor cu vârsta de peste 40 de ani din întreaga ţară, cu venituri sub 1.000 RON.

Obiectivele majore ale proiectului au vizat atât educarea femeilor asupra conştientizării necesităţii unui autocontrol şi a unui control medical periodic, cât şi realizarea unui program de screening mamar.

Avon Cosmetics, prin Campania pentru Sănătatea Sânilor, a oferit începând cu anul 2012 peste 2.500 de mamografii şi ecografii mamare gratuite.

Donație către Spitalul de Urgențe „Sf. Apostol Andrei” - Galați

Donația Avon Campania pentru Sănătatea Sânilor (constând într-un ecograf) către Spitalul Clinic de Urgenţă "Sf. Ap. Andrei" Galaţi în valoare de 55.000 $ și Ziua Internationala de luptă împotriva cancerului la sân a fost marcata prin Festivalul Zâmbetelor . Carmen Brumă, Andreea Marin şi Vunk au atras peste 2000 de participanţi, 1000 de zâmbete şi gânduri bune.

Participanţii au beneficiat de seminarii despre sănătatea sânilor cu medici specialişti, sedinţe profesioniste de make-up, atelier de handmade, activităţi pentru copii şi părinţi.

Donație către Spitalul Clinic Județean de Urgențe Tîrgu-Mureș

Donația Avon Campania pentru Sănătatea Sânilor (constând într-un mamograf) către Spitalul Clinic de Urgenţă Târgu Mureş în valoare de peste 270.000 $ și Ziua Internaţională de luptă împotriva cancerului la sân a fost marcată prin Festivalul Zâmbetelor . Gianina Corondan, Andreea Marin şi Proconsul au atras peste 3000 de participanţi. 

Participantii au beneficiat de seminarii despre sănătatea sânilor cu medici specialişti, sedinţe profesioniste de make-up, atelier de handmade, activităţi pentru copii şi părinţi.

Teledonul „O mamografie, o șansă la viață”

Cu sprijinul a zeci de mii de români, al partenerilor și sponsorilor, al vedelor care ne-au fost alături, teledonul “O mamografie, o viaţă salvată” transmis în direct, 3 noiembrie 2012, la Kanal D a strâns peste 62,000 de euro. Aceste fonduri vor asigura încă 2.200 de mamografii gratuite în Programul Naţional de Depistare Precoce a Cancerului la Sân lansat de Avon în 2012 în parteneriat cu Fundaţia Regina Maria. Astfel, peste 4700 de femei, care s-au înscris în program au putut beneficia de control gratuit.

Partenerii noștri:

Fundația Regina MariaAsociația AmazoniaAsociația M.A.M.E.Caravana cu mediciFederația Asociațiilor Bolnavilor de CancerFundația Prețuieste ViațaHospice Casa Sperantei

Vino alături de noi, înscrie-te aici pentru a primi
noutăți despre activitățile noastre:


© 2018 AVON COSMETICS ROMÂNIA Politica de prelucrare a datelor personale Politica Avon privind modulele cookie CONTACT