2011

Donație către Centrul Oncologic OncoHope - Craiova

Avon sponsorizeaza achiziționarea unui ecograf ultraperformant (115.000 $) pentru Centrul Oncologic OncoHope din Craiova.

Inaugurarea computerului tomograf - OncoHelp - Timișoara

Inaugurarea computerului tomograf a avut loc în octombrie 2011 în cadrul Centrul Oncologic OncoHelp. La achiziţionarea acestui aparat Avon, prin Campania pentru sănătatea sânilor, a contribuit cu 140.000 de dolari. Aceasta este prima donaţie pe care Avon o face în Timişoara după donaţia din 2009 când a contribuit cu 150.000 de dolari la finalizarea construcţiei centrului.

Computerul tomograf va permite, printre altele, medicilor oncologi să stabilească un diagnostic precoce şi exact. Cu ajutorul acestui tomograf se reduce doza aplicată pacientului cu până la 68%, menţinând aceeaşi calitate a imaginii, datorită tehnicii de modulare a dozei în timp real.

Pentru a marca această donaţie am desfăşurat în P-ţa Operei evenimentul "La Vie en Rose". Am pornit în paşi de defilare alături de Fanfara Garnizoanei Timişoara şi am continuat cu un spectacol de teatru pentru cei mici, seminarii de oncologie pentru doamne şi domnişoare, şedinţe de make-up, pictură pe faţă, demonstraţii de joglerie şi jocuri pentru copii. Seara s-a încheiat prin iluminarea clădirii Operei în roz.

Partenerii noștri:

Fundația Regina MariaAsociația AmazoniaAsociația M.A.M.E.Caravana cu mediciFederația Asociațiilor Bolnavilor de CancerFundația Prețuieste ViațaHospice Casa Sperantei

Vino alături de noi, înscrie-te aici pentru a primi
noutăți despre activitățile noastre:


© 2018 AVON COSMETICS ROMÂNIA Politica de prelucrare a datelor personale Politica Avon privind modulele cookie CONTACT