2005

Primul Marș Roz

Primul Marș Roz din România s-a desfășurat în București în Piața Revoluției, pe data de 1 octombrie, Ziua Internațională de luptă împotriva cancerului la sân, în prezența a sute de oameni care s-au alăturat demersului Avon. În 2005, prin campania de luptă împotriva cancerului la sân, am donat 300.000 USD către Institutul Oncologic Ion Chiricuța din Cluj.

Donație către Institutului Oncologic "Prof. Dr. I. Chiricuta" din Cluj

Pe 25 octombrie, Avon Romania a donat Institutului Oncologic "Prof. Dr. I. Chiricuta" din Cluj o gamma camera de scintilaţie Siemens în valoare de 300.000$.

Aparatul, o premieră tehnologică în Europa, ajută la detectarea precoce a metastazelor osoase. Astfel, intervenţii chirurgicale dureroase şi inutile vor fi evitate, iar pacienţii vor beneficia de un tratament adecvat. Săptămânalul financiar Capital, a acordat Avon Romania Oskar-ul pentru această donaţie, care este cu atât mai importantă cu cât, institutului din Cluj îi sunt arondate alte 19 judeţe de unde sosesc pacienţi pentru consultaţii şi tratament.

Partenerii noștri:

Fundația Regina MariaAsociația AmazoniaAsociația M.A.M.E.Caravana cu mediciFederația Asociațiilor Bolnavilor de CancerFundația Prețuieste ViațaHospice Casa Sperantei

Vino alături de noi, înscrie-te aici pentru a primi
noutăți despre activitățile noastre:


© 2018 AVON COSMETICS ROMÂNIA Politica de prelucrare a datelor personale Politica Avon privind modulele cookie CONTACT