Ești reprezentant Avon?

Împreună oferim timp româncelor. Fii alături de noi, vorbește cu femeile dragi de lângă tine despre cât de important e să avem grijă de sănătatea noastră.  

Lucrurile mici sunt cele care ne fac fericiţi, dar un gest mic poate face o mare diferența! O demonstrează zi de zi echipa AVON prin implicarea in Campaniile sociale.

De mai bine de 16 ani, produsele cu fundiţă roz sprijină lupta împotriva cancerului la sân şi salvează vieţi. Ai crede că un singur produs nu poate face prea multe, însă în toți acești ani, 2.800.000 de produse sociale au ajutat, în primul rând datorită ŢIE.

Nu ne place să vorbim despre cancerul la sân, preferăm să credem că nu ni se va întampla tocmai nouă. Însă anual, 9000 de românce sunt diagnosticate și multe dintre ele pierd lupta cu boala pentru că află prea târziu. Depistat la timp, cancerul la sân are 94% șanse de vindecare, de aceea, îndemnăm româncele să afle că sunt bine și le încurajăm să meargă la control.

Pentru că multe spitale din România nu dispun de aparatura necesară pentru depistarea cancerului la sân, AVON a dotat cu echipamente medicale 11 centre oncologice din ţară. Femeilor din mediul rural le e cu atât mai greu să aibă grijă de sănătatea lor, iar unul dintre programele AVON vizează investigații gratuite în aceste zone.

Lupta cu boala devine mai ușoară atunci când ai pe cineva alături. Programul Navigator de pacienți oncologici înseamnă deopotrivă ghidarea victimelor prin tratament, dar și o comunitate de sprijin. Donează cu AVON este prima platformă de crowfunding AVON din lume, prin intermediul ei orice femeie diagnosticată cu cancer la sân îşi poate spune povestea şi strânge fonduri pentru cauza sa.

Te-ai implicat continuu şi ai demonstrat că femeile din România au dreptul la şansă. Datorită ţie peste 3,5 milioane de românce au acces la echipament medical performant, iar donaţiile au depăşit 2,5 milioane de dolari, pentru că tu ai susţinut cu optimism Campania pentru Sănătatea Sânilor.

Îți mulțumim și te invităm să rămâi alături de noi. TU poți schimba în continuare vieți in bine!

 

TU dai mai departe binele şi tu poţi ajuta mai mult decât crezi.

  • Adu-le aminte femeilor din echipa ta despre controlul periodic
  • Învaţă-le să recunoască riscurile care pot duce la apariţia cancerului la sân
  • Cunoşti o femeie diagnosticată cu cancer la sân? Spune-i povestea pe doneazacuavon.ro
  • Donează cu ajutorul produselor sociale!
 

Partenerii noștri:

Fundația Regina MariaAsociația AmazoniaAsociația M.A.M.E.Caravana cu mediciFederația Asociațiilor Bolnavilor de CancerFundația Prețuieste ViațaHospice Casa Sperantei

Vino alături de noi, înscrie-te aici pentru a primi
noutăți despre activitățile noastre:


© 2018 AVON COSMETICS ROMÂNIA Politica de prelucrare a datelor personale Politica Avon privind modulele cookie CONTACT