CSR4Women

CSR4WOMEN by AVON, singurul eveniment din România dedicat cauzelor sociale pentru femei. Conferinţa reuneşte profesionişti din mediul corporatist, reprezentanţi ai ONG-urilor, personalităţi publice şi alti actori implicaţi în proiecte sociale, cu scopul de a facilita dialogul între cei care lupta pentru binele femeilor.

Tema conferinţei din 2017 a fost Efectul Domino, aşa că proiectele din cele trei paneluri au fost prezentate ca piese într-un domino al responsabilităţii, în care fiecare acţiune socială pozitivă determina o alta şi în care initiaţivele care generează o schimbare în bine nu trebuie să rămână izolate.

Distinctii CSR4WOMEN by AVON

La fel ca în fiecare an, conferinţa a avut şi un moment dedicat celor trei distincţii CSR4WOMEN by AVON, care sunt oferite celor care s-au remarcat prin proiecte şi iniţiative sociale:

  • Jurnalism: Ana Maria Ciobanu, pentru realizarea serialului audio Satul Madalinei, publicat de către Decât o Revista (DOR).
  • Advocacy: Corina Bacanu, pentru implicare în schimbarea legii pensiilor pentru invaliditate, cu initiţtiva #SchimbaLegeade39Lei.
  • Crowdfunding: Melania Medeleanu, pentru campania MagicHOME – Refugiul Părinţilor.

Partenerii noștri:

Fundația Regina MariaAsociația AmazoniaAsociația M.A.M.E.Caravana cu mediciFederația Asociațiilor Bolnavilor de CancerFundația Prețuieste ViațaHospice Casa Sperantei

Vino alături de noi, înscrie-te aici pentru a primi
noutăți despre activitățile noastre:


© 2018 AVON COSMETICS ROMÂNIA Politica de prelucrare a datelor personale Politica Avon privind modulele cookie CONTACT