Marșul Roz 2016

Marşul Roz în 10 oraşe (Galaţi, Braşov, Buzău, Baia Mare, Iaşi, Bacău, Arad, ), un marș de informare, parte a Campaniei pentru Sănătatea Sânilor, care a tras un semnal de alarmă asupra importanței depistării precoce a cancerului la sân și a adus în stradă lupta pentru sănătatea femeilor. Cancel Cancer a fost mesajul Marșului Roz și semnifică îndemnul ca fiecare dintre noi să „dea cancel” tuturor motivelor care ne determină să amânăm o vizită la medic. Avon a facut primul pas şi a oferit fiecărui participant la Marș câte o investigație gratuită la sân care poate fi păstrată sau oferită unei femei dragi. 

La final, participanții, alături de învingătoare ale cancerului au lansat baloane roz în memoria victimelor cancerului, au primit informații despre cum pot depista la timp o formă de cancer și s-au bucurat de suprizele pregătite de AVON.

Partenerii noștri:

Fundația Regina MariaAsociația AmazoniaAsociația M.A.M.E.Caravana cu mediciFederația Asociațiilor Bolnavilor de CancerFundația Prețuieste ViațaHospice Casa Sperantei

Vino alături de noi, înscrie-te aici pentru a primi
noutăți despre activitățile noastre:


© 2018 AVON COSMETICS ROMÂNIA Politica de prelucrare a datelor personale Politica Avon privind modulele cookie CONTACT