Ce trebuie să știi dacă ai fost diagnosticată?

Diagnostic: Cancer. Cuvinte care te zdruncină emoţional. Imediat după această veste te simţi absolut pierdut. Nu ştii care este drumul corect pe care trebuie să mergi şi nici de unde să-ţi iei cele mai bune informaţii. De cele mai multe ori, medicii sunt depăşiţi de numărul de pacienţi şi nu au timp să le explice în detaliu etapele care urmează, ce schimbări vor interveni în viaţa lor şi apoi, sunt lucruri pe care doar un om care trece prin asta le poate şti.

Cele mai bune sfaturi despre cum să treci prin această experiență le pot oferi doar femeile care au trecut prin această luptă. Așadar, în 2017 am lansat împreună cu două supraviețuitoare, revista SANté!, o revistă de dat curaj femeilor care au fost diagnosticate cu cancer de sân. 

Cele două învingătoare ale cancerului şi-au dorit să arate că există viaţă şi după ce primeşti diagnosticul de cancer de sân şi că este foarte important să ştii că nu eşti singură în această luptă. De aceea, în paginile revistei veţi găsi de la articole despre tratamente şi despre combaterea efectelor secundare, până la sfaturi despre estetică, nutriţie, recuperare postoperatorie, şi subiecte sensibile precum sexualitate, spiritualitate sau sprijinul celor apropiaţi.

Partenerii noștri:

Fundația Regina MariaAsociația AmazoniaAsociația M.A.M.E.Caravana cu mediciFederația Asociațiilor Bolnavilor de CancerFundația Prețuieste ViațaHospice Casa Sperantei

Vino alături de noi, înscrie-te aici pentru a primi
noutăți despre activitățile noastre:


© 2018 AVON COSMETICS ROMÂNIA Politica de prelucrare a datelor personale Politica Avon privind modulele cookie CONTACT