Oferim timp femeilor!

Din 2002, atunci când prin Campania pentru Sănătatea Sânilor am spus pentru prima oară „Frumuseţea înseamnă, în primul rând, sănătate”, apoi când am organizat marşuri de informare, campanii de educare, donaţii de aparatură sau grupuri de sprijin finanţate, în spatele zâmbetelor reţinute, am simţit frică. De la frica de a merge la controlul periodic la sân („Dacă se doveşte că am ceva? Prefer să nu ştiu.”), până la frica de a înfrunta adevărul („Nu are cum să mi se întâmple tocmai mie”) sau frica perfect de înţeles adusă de un diagnostic precum cancerul („Dacă va fi o luptă prea grea?”).


Frica de a merge la medic face ca România să fie ţara cu cea mai mare rată de mortalitate cauzată de cancerul la sân, deşi nu are şi cea mai mare incidenţă. De aceea, eforturile AVON se concentrează în primul rând pe îndemnarea româncelor să meargă la controlul periodic la sân şi să afle că sunt bine. E un adevăr simplu: preferăm să tratăm în loc să prevenim şi mergem la medic târziu, când lupta devine mult mai grea. O situaţie reală, cu care probabil rezonăm mulţi dintre noi, dar pe care e mai important să o înfruntăm, în loc să o condamnăm. Aşadar, credem cu tărie că e de datoria noastră să susţinem orice iniţiativă care ne poate ajuta să înlocuim teama cu speranţa, care dă curaj.

În cei 16 ani, Avon prin Campania pentru Sănătatea Sânilor încearcă să ajute acolo unde de multe ori nimeni nu o face. Am început prin a dona aparatură medicală, apoi am mers şi mai mult în sprijinul femeilor şi am oferit investigaţii gratuite atât femeilor din mediul urban, cât şi celor de la sat. De asemenea, am lansat prima platforma de strângere de fonduri Avon din lume. Aici femeile diagnosticate îşi pot înscrie povestea şi cu ajutorul produselor cu fundiţă Roz pot fi sprijine pentru a urma tratamentul. Am oferit posibilitatea femeilor care nu beneficiau de o asigurare medicală, să poată merge la o ecografie sau mamografie. În total, pentru aceste proiecte au fost donaţi peste 2,5 milioane $ cu ajutorul a peste 1 milion de produse sociale şi a contribuţiei Avon. Acestea sunt doar câteva din proiectele prin care am încercat să ajutăm femeile din România. 

 

Partenerii noștri:

Fundația Regina MariaAsociația AmazoniaAsociația M.A.M.E.Caravana cu mediciFederația Asociațiilor Bolnavilor de CancerFundația Prețuieste ViațaHospice Casa Sperantei

Vino alături de noi, înscrie-te aici pentru a primi
noutăți despre activitățile noastre:


© 2018 AVON COSMETICS ROMÂNIA Politica de prelucrare a datelor personale Politica Avon privind modulele cookie CONTACT