Cancel Cancer 2018

Cea de-a doua etapă aevenimentului CANCEL CANCER ia startul la început de septembrie. 

Cabinetul medical mobil va ajunge în 16 orașe din toată țara și va oferi consultații senologice femeilor care vin în parcările supermarketurilor Kaufland din fiecare localitate. 

Ce înseamnă o consultație Cancel Cancer?

1️⃣ Pentru mai bună desfășurare a lucrurilor, fiecare participant din cadrul Cancel Cancer trebuie să obțină un bon de ordine de la recepție. 
2️⃣ Având în vedere noile reglementări cu privire la colectarea și prelucrarea datelor, fiecare participant trebuie să semneze un acord prin care primește la cunoștință ce date personale îi sunt cerute și ce presupune prelucrarea acestora. 
3️⃣ Participare la atelier de informații cu privire la cum se face autoexaminarea
4️⃣ Anamneză (consultație generală a sânilor)
5️⃣ La recomandarea voluntarului medical, care va face o examinare individuală, pacientele care prezintă particularități, intra in casuta Avon și așteaptă să fie preluată pentru ecografie.
6️⃣ Pentru femeile cu vârsta + 45 se va face automat o trimitere către o mamografie și i se va oferi un voucher pentru o investigație la o clinică parteneră din orașul/adiacent orașului în care se face recomandare
Fiecare femeie va primi o fișă în urma consultului si, dacă este cazul, buletinul ecografic

 

 

Pentru al doilea an consecutiv, Avon împreuna cu Kaufland a venit în sprijinul femeilor din România şi au oferit consultaţii senologice gratuite pentru depistarea precoce a cancerului de sân. Fiecare femeie care va veni la cabinetul medical mobil Cancel Cancer va beneficia de anamneza, examen clinic, ecografie de sân şi daca este nevoie recomandare pentru mamografie. 

Cancel Cancer s-a desfăşurat în două etape, prima în iulie-iunie (Câmpina, Codlea, Sighişoara şi Bistriţa) şi a doua în septembrie-noiembrie în alte 12 oraşe (Alexandria, Lugoj, Reşiţa, Arad, Satu Mare, Petroşani, Slatina, Slobozia, Tulcea, Vaslui, Piatra Neamţ, Botoşani). 

Ce înseamnă o consultaţie #Cancel Cancer?

  • Participare la atelier de informații cu privire la cum se face autoexaminarea
  • Anamneză (consultație generală a sânilor)
  • La recomandarea voluntarului medical, care a facut o examinare individuală, pacientele care au prezentat particularități, au intrat în cabinetul medical mobil Cancel Cancer și au efectuat o ecografie
  • Pentru femeile cu vârsta + 45 s-a facut automat o trimitere către o mamografie și i s-a oferi un voucher pentru o investigație la o clinică parteneră din orașul/adiacent orașului în care s-a făcut recomandarea
  • Fiecare femeie a primit o fișă în urma consultului si, dacă este cazul, buletinul ecografic

Câteva rezultate:

peste 1500 de ecografii

peste 500 de vouchere de mamografie.

70% dintre femei nu au mai efectuat niciodată un consult al sânului

81.5% dintre femei nu cunosc diferența dintre ecografie și mamografie

peste 2500 de kilometri parcursi

 

 

Partenerii noștri:

Fundația Regina MariaAsociația AmazoniaAsociația M.A.M.E.Caravana cu mediciFederația Asociațiilor Bolnavilor de CancerFundația Prețuieste ViațaHospice Casa Sperantei

Vino alături de noi, înscrie-te aici pentru a primi
noutăți despre activitățile noastre:


© 2018 AVON COSMETICS ROMÂNIA Politica de prelucrare a datelor personale Politica Avon privind modulele cookie CONTACT